Pageloader

Isännöitsijä Jukka Lehmonen

TALOYHTIÖIDEN KAUTTA SAATU POSITIIVINEN PALAUTE ON TÄRKEÄÄ
jukka_lehmonen on käyttänyt Jarkonrakennuspalvelua

”MINULTA SÄÄSTYY USKOMATTOMAN PALJON AIKAA, KUN EI TARVITSE VASTAILLA ASIAKKAIDEN VIHAISIIN SÄHKÖPOSTEIHIN. ”

-Usein asiakas, eli taloyhtiön asukas ottaa minuun yhteyttä, kun jokin hänen asunnossaan on vialla. Vastuullamme on taloyhtiöiden huolet ja arjen pyörittäminen, isännöitsijä Jukka Lehmonen Tilitoimisto Uotila Seppo Oy:sta kertoo.

Uotila Seppo Oy tekee yritysten taloushallintoa, kirjanpitoa sekä vastaa 12 rivi-, kerros- ja paritaloyhtiön isännöinnistä Keravan, Järvenpään ja Vantaan alueella.

Jarkko Piipponen on yksi Tilitoimisto Uotila Seppo Oy:n yhteistyökumppaneista.

– Saatan ottaa Jarkkoon yhteyttä esimerkiksi silloin, kun asukas soittaa, että jokin hänen asunnossaan vuotaa. Kyseessä voi olla esimerkiksi putkivuoto rakenteen sisällä, joka pitää purkaa auki, Jukka Lehmonen kertoo.

URAKOITSIJANA LEHMONEN ARVOSTAA JARKOSSA, ETTÄ HÄN ON LUOTETTAVA JA MONIPUOLINEN

– Jarkko pystyy tekemään isompia ja pienempiä urakoita laidasta laitaan. Tällä hetkellä eräässä taloyhtiössä on meneillään piilosokkeliurakka, jossa alapohjan betonivalun keskellä sijaitsevassa puurakenteessa on ongelmia.

Jarkko Piipposelta saa apua myös virka-aikojen ulkopuolella, ja nopeasti. Hätätilannehan voi tunnetusti tulla milloin vain.

– Viime vuonna erään taloyhtiön asukas huomasi edellistä vesivahinkoa korjatessaan uuden vesivahingon. Soitin Jarkolle lauantaiaamuna kello seitsemältä, ja mies vastasi puhelimeen. Puoli yhdeksältä hän oli työmaalla. Hän totesi vain, että täytyy muutama puhelu ottaa, että saan ukkoja kiinni.

Kun projekti kolme viikkoa myöhemmin päättyi, asukas oli hyvin tyytyväinen. Eikä hän ole ainoa.

– Olen saanut taloyhtiöiden asukkailta palautetta, että Jarkko ja hänen työmiehensä ovat sellaisia mukavia. Useimmiten jos taloyhtiöistä tulee palautetta urakoitsijasta, se johtuu siitä, että asukkaat eivät ole tyytyväisiä. Jarkon kohdalla tällaista ei ole tapahtunut koskaan.

Lehmoselle on tärkeää, että taloyhtiöiden kautta tuleva palaute on positiivista.

– Minulta säästyy uskomattoman paljon aikaan, kun ei tarvitse vastailla asukkaiden vihaisiin sähköposteihin.

Lehmonen tutustui Jarkkoon neljä vuotta sitten edellisessä työpaikassa. Kemiat loksahtelivat saman tien paikoilleen.

– ­Vuosien varrella kun olen oppinut tuntemaan miehen, minulla ei ole mitään negatiivista sanottavaa hänestä, vain pelkkää positiivista.  Jarkko on luotettava, ja työn jälki on hyvää. Tällä alalla se ei todellakaan ole itsestäänselvyys.

MIKSI VALITSIN JUURI JARKON

Luottamus on kaikkikaikessa.

Hinnoittelu on läpinäkyvää ja rehellistä.

Ammattitaitoinen henkilökunta, joka tietää mitä tekee.

Vastuuta ja selkärankaa löytyy.