Pageloader

Miksi Jarkon rakennuspalvelu toteuttamaan taloyhtiön urakka?

Vastaukset täältä:

Jarkon rakennuspalvelu on luotettava toimija. Toteutamme taloyhtiönne tai yrityksenne vaativankin urakan tehokkaasti ja ammattitaitoisesti.

Jarkon rakennuspalvelun ammattitaitoiselta henkilökunnalta löytyy monialaista erikoisosaamista. Koko taloyhtiön vaativakin kokonaisvaltainen remontti luonnistuu ammattilaisen ottein.

Jarkon rakennuspalvelun hinnoittelu on selkeää ja hyvin perusteltua. Taloyhtiössä tai yrityksessä hinnoittelu täytyy olla selkeää, sillä lukuja täytyy perustella eteenpäin useille eri tahoille. Kaikesta mistä syntyy kuluja sovitaan aina etukäteen, jotta ei tule jälkeenpäin ei-toivottuja yllätyksiä.

Teemme laadukasta jälkeä ja viimeistelemme jokaisen yksityiskohdan tarkasti. Vaativinkin taloyhtiön tai yrityksen osakas voi varmasti olla tyytyväinen lopputulokseen.

Yhteistyö Jarkon rakennuspalvelun kanssa on vaivatonta. Kun yhteinen toimintasuunnitelma on tehty, asiakas voi luottaa, että asiat etenevät kuten on sovittu.

Kun Jarkon rakennuspalvelun ammattilaiset työskentelevät yritysasiakkaan tiloissa, he mukautuvat talon omaan henkilökuntaan niin hyvin, että heitä on jopa jääty kaipaamaan kun urakka on ohi.

Jarkon Rakennuspalveluissa jokainen tekijä puhuu suomea, jolloin voit olla varma, että kielimuuri ei aiheuta väärinymmärryksiä toimeksiantojen toteutuksessa.

Laaja-alainen korjausrakentaminen on erikoisalaamme.  

Toteutamme taloyhtiöremontit ja yritysten kokonaisvaltaiset remontit ja muutostyöt.

Olemme vakavakarainen ja luotettava toimija. Luottoluokituksemme on korkein mahdollinen AAA.

Kuulumme tilaajavastuuseen, joka tarkoittaa, että meillä on kaikki yhteiskunnalliset velvoitteet suoritettu ja noudatamme työehtosopimusta.

Työntekijöillämme on vahva ammattitaito ja pitkä kokemus alalta. Puhumme suomea.

Selkeä ja reilu hinnoittelu. Asiakas voi olla varma, että esittelemme hänen kannaltaan kustannustehokkaimman ratkaisun.

Kauppalehti on useana vuonna valinnut meidät Vuoden Menestyjäksi.

Henkilökunnallamme on voimassa olevat työturvallisuuskortit. Märkätila-asentajilta löytyy märkätila-asentajilta vaadittavat sertifikaatit.

Hyvin tehdystä työstä on seurannut tyytyväisiä asiakkaita ja entistä laajempaa yhteistyötä. Tähän perustuu jatkuva kasvumme.

MIKÄ ON PROJEKTISI? SOVI ILMAINEN KATSELMOINTI.