Pageloader

Miksi Jarkko ja Jarkon rakennuspalvelu on paras yhteistyökumppani korjausrakentamisessa?

Vastaukset täältä:

Jarkko Piipponen on luotettava ja vakavarainen toimija, jolta löytyy pitkä kokemus alalta.

Jarkon Rakennuspalveluissa työskentelee riittävä määrä ammattitaitoista henkilökuntaa, joka mahdollistaa tarvittaessa nopean reagoinnin asiakkaan tarpeeseen.

Jarkon pitkäaikaiset asiakkaat tietävät, että hinnoittelu on reilua ja rehellistä. Koko orkesteria ei lähetetä tekemään yhden miehen hommaa.

Jarkko vastaa työnsä jäljestä henkilökohtaisesti loppuun saakka.

Yhteistyö Jarkon kanssa on asiakkaalle vaivatonta. Kun yhteinen toimintasuunnitelma on tehty, seuraava toimenpide on tyypillisesti laskun maksu. Asiakkaan aika säästyy hänen varsinaisiin työtehtäviinsä.

Asiakkaat kertovat, että heillä on hyvä henkilökohtainen suhde ja luottamus Jarkon kanssa. Ilman sitä mitkään yritykset eivät tee kauppaa keskenään

Jarkon Rakennuspalveluissa jokainen tekijä puhuu suomea, jolloin voit olla varma, että kielimuuri ei aiheuta väärinymmärryksiä toimeksiantojen toteutuksessa.

Meillä on vahva ammattitaito ja yli 10 vuoden kokemus korjausrakentamisesta.

Vain harva ammattilainen Suomessa pystyy tekemään homevauriokorjauksia vastaavalla tarkkuudella.

Olemme vakavakarainen ja luotettava toimija. Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut korkein mahdollinen eli AAA.

Kuulumme tilaajavastuuseen, joka tarkoittaa, että meillä on kaikki yhteiskunnalliset velvoitteet suoritettu ja noudatamme työehtosopimusta.

Meillä on pitkäaikaisia työsuhteita. Tekijöillämme on vahva ammattitaito ja pitkä kokemus alalta. Kaikki työntekijämme puhuvat suomea.

Hinnoittelumme on reilua ja rehellistä. Asiakas voi olla varma, että esittelemme hänen kannaltaan kustannustehokkaimman ratkaisun. Teemme vain vaadittavat toimenpiteet oikean kokoisella miehityksellä.

Kauppalehti on useana vuonna valinnut meidät Vuoden Menestyjäksi.

Henkilökunnallamme on voimassa olevat työturvallisuuskortit. Märkätila-asentajilta löytyy märkätila-asentajilta vaadittavat sertifikaatit.

Kasvumme on perustunut pääosin pitkäaikaisten asiakkaiden tilausmäärien lisääntymiseen. Hyvin tehdystä työstä on seurannut tyytyväisiä asiakkaita ja entistä laajempaa yhteistyötä.

Olemme yhdistyneet Kerahuollon kanssa ja yhdessä pystymme tarjoamaan entistä monipuolisempia kiinteistöhuollon palveluja.

MIKÄ ON PROJEKTISI? SOVI ILMAINEN KATSELMOINTI.