Pageloader

KORJAUSRAKENTAMINEN ON JARKON RAKENNUSPALVELUN ERIKOISALAA

Jarkon rakennuspalveluissa työskentelee lukuisia rakennusalan ammattilaisia, joiden keskuudesta löytyy monipuolisesti vaativaakin erikoisosaamista. Hankalatkin tilanteet ratkeavat, kun ammattitaitoiset tekijät saapuvat paikalle ja hoitavat homman. Huolellisten suojauksien ansiosta rakennusta on usein mahdollista käyttää tavalliseen tapaan myös remontin aikana.

LUOTETTAVA TIIMI PUHALTAA YHTEEN HIILEEN

Jarkon rakennuspalvelun työntekijöitä yhdistää me-henki sekä pitkät työsuhteet. Pisimpään palvelleet työntekijät ovat seuranneet Jarkkoa hänen alkutaipaleeltaan saakka. Jokainen tietää, että hyvin tehty työ on yrityksen käyntikortti ja tae sille, että töitä löytyy tulevaisuudessakin. Työmaalta tulee usein palautetta, että Jarkon porukat ovat kovin mukavia. Remontti sujuu mieluisasti mukavien suomea puhuvien työmiesten ja naisten seurassa.

VESIVAHINKOJEN KOSTEUSKARTOITUKSET JA LUKUISAT MUUT ASIANTUNTIJAPALVELUT

Vesivahinkojen kosteuskartoitukset, rakennekosteusmittaukset, sisäilmaongelmat ja ilmanvaihdon tutkimukset, kuntotarkastukset ja muut asiantuntijapalvelut, kuten osakasmuutostöiden valvonta ja rakennusluvan alaiset remontit, halkeamien tai vastaavien rakennevikojen tarkastus pintarakenteissa (aistinvaraisesti), julkisivut, sisäseinät, välipohjat, huoneistojen yleistarkastukset, vesikalusteiden toiminnallinen tarkastus, urakoiden ja suunnittelutehtävien kilpailutus ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella.

Ota yhteyttä NoWetiin ja pyydä tarjous

MIKÄ ON PROJEKTISI TAI ONGELMA? SOVI ILMAINEN KATSELMOINTI.

HOME- JA KOSTEUSVAURIO

Homeongelman aiheuttaa usein huono salaojitus, riskirakenne kuten valesokkeli tai lattia-, seinä- tai kattorakenteiden huono tuuletus. Pystymme tekemään home- ja kosteusvaurioiden korjaukset sellaisella tarkkuudella, johon vain harva ammattilainen koko Suomessa pystyy. Homevaurion korjauksessa huolellinen suojaus on meille ykkösasia. Homekohta rajataan ja suojataan niin tarkasti, että home ei pääse leviämään puhtaisiin tiloihin eikä sisäilmaan rakennuksen muihin osiin. Tämän ansiosta huoneistossa on usein mahdollista asua korjaustöiden aikana, eikä asukkaiden tarvitse muuttaa evakkoon remontin ajaksi.

KAPSELOINTITYÖ/VOC-ONGELMAT

VOC-yhdisteiden päästölähteitä ovat esimerkiksi rakennus- ja sisustusmateriaalit. VOC -yhdisteitä on satoja. Etenkin eri VOC-yhdisteiden yhteisvaikutuksen epäillään aiheuttavan terveyshaittoja. Oireet voivat olla saman tyyppisiä kuin homeesta, mutta aiheuttajan löytäminen on vielä vaikeampaa. Meillä on vahva ammattitaito tutkia ja korjata rakennusten VOC -ongelmia. Voimme esimerkiksi tehdä haitallista yhdistettä erittävään lattiaan lakkamaisen pinnan, josta kaasu ei pääse enää läpi ja kulkeutumaan sisäilmaan.

PINTAREMONTIT

Moni yllättyy, kuinka asuinrakennuksen tai julkisen tilan pintaremontin jälkeen kohde pesee kasvonsa aivan täydellisesti. Pintaremonttia voi tehdä mille tahansa katto-, seinä- tai lattiapinnalle. Maalipinta voi olla sotkuinen, kolhuinen, vanha ja pinttynyt pitkän käytön seurauksena, eikä peseminen enää auta. Kuluneen lattian päivitys voi muuttaa koko tilan ilmeen vuosikymmeniä nuoremmaksi. Pienellä investoinnilla voi tehdä ihmeitä. Teemme pintaremontit pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Ulko- ja sisämaalausten lisäksi teemme myös erikoismaalaukset ja pinnoitteet.

RAPPAUSTYÖT

Rappauksen avulla oikaistaan sen alla sijaitseva usein kivirakenteinen pinta. Suomessa on kuitenkin vaativat olosuhteet, ja esimerkiksi pakkanen ja vesi aiheuttavat, että ajan kuluessa ne alkavat rapistua. Myös sisäkatossa oleva röpeliäspintainen rappaus saattaa alkaa irtoilemaan, joka näkyy läikkinä kattopinnassa.  Me teemme rakennusten ulko- ja sisäpintojen rappaustyöt vuosien kokemuksella ja rautaisella ammattitaidolla.

TASOITETYÖT

Tasoitetöitä tarvitaan esimeriksi silloin, kun lattian betonivalu on tehty huonosti ja epätasaisesti. Valu tulee tasoittaa, jotta lattia saadaan suoraksi. Seinän epätasainen pinta puolestaan loistaa sileänkin maalipinnan alta. Kun teemme uutta lattia- tai seinäpintaa, voimme tehdä sen päälle tasoittavan pinnoitteen. Teemme vahvalla ammattitaidolla sisä- ja ulkopintojen tasoitetyöt alusta loppuun.

PALOVAHINKO KORJAUSTYÖT

Palovahinkojen korjaukset ja kapseloinnit on tärkeää tehdä riittävällä tarkkuudella, jotta kohteessa ei ilmene esimerkiksi noen hajua jälkeenpäin. Tutkimme myös huolellisesti vaurioituneet rakenteet ja tarvittaessa vaihdamme ne riittävältä laajuudelta. Näin varmistamme, että rakenne on riittävän kestävä palovahingon jälkeen.

VESIKATTOJEN KORJAUSTYÖT

Yksi suurimmista kiinteistöjen ongelmien aiheuttajista on vuotava vesikatto. Kun vesikaton täsmäkorjaukset tehdään ajoissa, ongelmien leviäminen rakennuksen muihin osiin voidaan estää. Vesikaton vuotokohtien paikantaminen ja korjaaminen on yksi vahvimmista osaamisalueistamme.

PUUSEPÄN TYÖT

Meiltä löytyy oma puuseppä, joka tekee laidasta laitaan erilaisia puusepän töitä. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi rakennuksen vanhojen ovien tai ikkunoiden korjaamista. Asiakas saattaa haluta säilyttää vanhan oven, josta puuseppä voi vaihtaa esimerkiksi mädäntyneen alapuun ja pinnoittaa sen jälkeen oven. Vanhoihin kerrostalon ikkunoihin voidaan vaihtaa alapokat, jotta ne varmasti kestävät yhä lasin painon.

KIINTEISTÖHUOLLON PALVELUT

Olemme yhdistyneet Kerahuollon kanssa ja nyt tarjoamme entistä monipuolisempia kiinteistöhuollon palveluja. Soita ja kysy lisää.