Pageloader

Taloyhtiön täydellinen remontti

JA KAIKKI SUJUI PÄIVÄLLEEN AIKATAULUSSA
Päivi-Valo-referenssi

TALOYHTIÖREMONTTIN LAAJUUS OLI MITTAVA

Tuusulassa Lehmihaantiellä toteutettiin koko taloyhtiön kattava täydellinen remontti, jossa uusittiin jokainen asunto runkorakenteita myöten. Samassa yhteydessä tehtiin salaojat.

– Kaikki lähti liikkeelle siitä, että yhdessä asunnossa oli sisäilmahaasteita. Tarkemmissa tutkimuksissa huomattiin, että pitää tehdä sisä- ja ulkopuolet uusiksi, salaojat sekä rakennemuutoksia, jotta haasteet saadaan taklattua, taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Päivi Valo kertoo.

Remontin laajuus oli mittava. 15 kuukauden aikana korjattiin 16 asuntoa. Korjaustoimia tehtiin aina kahteen asuntoon kerralla. Asunnoissa on tehty lattiasta kattoon kaikki uusiksi, eli lattiat, seinät ja katot, pintamateriaalit, huonot puut on poistettu seinistä, runkorakenteisiin tehty korjaukset ja sen jälkeen laitettu uudet pinnat takaisin. Kaikki sujui päivälleen aikataulussa ja asiakas eli taloyhtiön asukkaat ovat tyytyväisiä.

– Nyt kaikilla on tässä 1980-luvulla rakennetussa talossa uudet kylppärit ja uudet pinnat. Vaikka tämä oli iso ja haastava projekti taloudellisesti, niin kaikki taloyhtiössä ovat ymmärtäneet, miten tärkeä merkitys on sillä, että taloyhtiö pysyy hyvässä kunnossa. Monelle tämä on myös iso mukavuustekijä, Päivi Valo kertoo.