Pageloader

Isännöitsijä Matti Orela

HYVÄT YHTEISTYÖKUMPPANIT ON A JA O
matti_orela_ja_jarkko_piipponen

” PARASTA ON VAIVATTOMUUS. KUN OTAN JARKKOON YHTEYTTÄ, SEURAAVA ACTION ON YLEENSÄ LASKUNMAKSU.”

Matti Orela on työskennellyt Järvenpään isännöintipalveluissa isännöitsijänä kahdeksan vuotta. Orela toimii myös kiinteistövälitysfirma Remax Oy:n Järvenpään konttorin vetäjänä.
Kun tulin Järvenpään isännöintipalveluihin töihin vuonna 2008, Jarkko Piipponen oli jo silloin yksi luottourakoitsijoista, Orela kertoo.
Luottourakoitsijan kanssa luottamus on kaikki kaikessa. Vahinkotilanteessa on toisinaan mahdotonta tietää etukäteen, mitä korjaaminen tulee maksamaan. Esimerkiksi kylpyhuoneessa tapahtuneen vesivahingon korjaamiseen vaadittavien toimenpiteiden selvittäminen saattaa vaatia rakenteiden purkamista ensin.
Tiedämme Jarkon toimintatavat ja hinnat. Hinnoittelu on reilua ja rehellistä, joka tarkoittaa, ettei kohteeseen mene koko orkesteri tekemään yhden miehen töitä.
Jarkko tekee Järvenpään isännöintipalveluille paljon muun muassa vesivahinkokorjauksia. Jos katosta tippuu vettä, Orela näppäilee ulkomuistista Jarkon numeron. Jarkolla on sen verran monta miestä töissä, että häneltä saa nopean avun. Lisäksi heitä löytyy ammattitaitoa. He tietävät mitä kannattaa ja mitä ei kannata tehdä.

"JARKOLLA ON VALMIUS TOIMIA SILLOIN KUN SITÄ TARVITAAN"

Voin luottaa, että reservi on riittävä. Meillä on myös hyvä henkilökohtainen suhde ja luottamus Jarkon kanssa. Ilman sitä mitkään yritykset eivät tee kauppaa keskenään, Orela tietää.
Jos huomautettavaa on, Jarkko vastaa huutoonsa. Jarkon parhaita puolia on, että jos jotakin muistutettavaa löytyy, se hoidetaan aina parhaiten päin. Vahinkoja voi aina sattua, mutta Jarkko kantaa niistä vastuun. Tämä on mahdollista, koska Jarkko on suuri ja vakavarainen toimija. Jos yrityksellä on koko ajan viimeinen euro pelissä, ei ole kovin helppoa vastata mahdollisesta jälkipyykistä.
Taloyhtiöissä toimitaan ihmisten kanssa, jotka ovat kaikki erilaisia. Se vaatii yhteistoimintaa ja kaikille soveltuvien linjojen löytämistä. Oikeiden yhteistyökumppaneiden kanssa se on helppoa.

MIKSI VALITSIMME JUURI JARKON

Luottamus on kaikkikaikessa.

Hinnoittelu on läpinäkyvää ja rehellistä.

Ammattitaitoinen henkilökunta, joka tietää mitä tekee.

Vastuuta ja selkärankaa löytyy.