Pageloader

PALAUTE ON TÄRKEÄÄ MEILLE ETTÄ ASIKKAALLE - haluamme jatkossakin palvella hyvin

Asiakkaan antama palaute kannustaa meitä ja työntekijöitä sekä antaa mahdollisuuden kehittää työtämme. Asiakaspalute on yrityksen käyntikortti ja ehdottomasti meille tärkeimpiä asioita. Pitempiaikaisia yhteistyökumppaneita ovat muun muassa Isännöintipalvelu Mika Mäkelä, Karakallion huolto Oy, Arkware Oy, Laatuisännöinti Oy, Kiirava Oy, Corbel Oy, Tilitoimisto Seppo Uotila ja Järvenpään isännöintipalvelu. Olemme Jarkon rakennuspalvelussa ylpeitä saamistamme palautteista, joista tässä muutama esimerkki.

jukka_lehmonen on käyttänyt Jarkonrakennuspalvelua

ISÄNNÖITSIJÄ JUKKA LEHMONEN

Isännöitsijä Jukka Lehmonen Tilitoimisto Uotila Seppo Oy:sta tutustui Jarkkoon neljä vuotta sitten edellisessä työpaikassaan. Kemiat loksahtelivat saman tien paikoilleen. ­Vuosien varrella kun Lehmonen on oppinut paremmin tuntemaan Jarkkoa, alun positiivinen mielikuva on vahvistunut entisestään. Lehmosen kokemuksen mukaan Jarkko on luotettava, ja työn jälki on hyvää.

jarkonrakennuspalvelun_asiakas Anu Panchin ja hänen miehensä Vladimir Panchin

ANU PANCHININ KODIN SANEERAUS

Anu ja Vladimir Panchin halusivat päivittää vuonna 1998 rakentamansa omakotitalon vastaaman tämän päivän varustelutasoa. Talossa tehtiin uusiksi lattiat, seinät, katot, lämmitys, valaistus, kylpyhuoneet, portaat, sauna, ja seiniä siirreltiin. Anu kertoo olleensa äärimmäisen hyvin informoitu kaikesta kaiken aikaa. Lisäksi hän yllättyi kun remontti saatiin valmiiksi kolmessa kuukaudessa!

matti_orela_ja_jarkko_piipponen

ISÄNNÖITSIJÄ MATTI ORELA

Jarkko Piipponen on yksi Matti Orelan luottourakoitsijoista. Orela on työskennellyt Järvenpään isännöintipalveluissa isännöitsijänä kahdeksan vuotta. Orela käyttää Jarkkoa, koska hän tietää Jarkon toimintatavat ja hinnat. Hinnoittelu on reilua ja rehellistä. Kohteeseen ei esimerkiksi lähetetä koko orkesteria tekemään yhden miehen töitä. Jarkko tekee heille paljon mm. vesivahinkokorjauksia.

MIKÄ ON PROJEKTISI? SOVI ILMAINEN KATSELMOINTI.